vacature assemblage mederwerker

Dexter Lighting

Dexter is een producent  van hoogwaardige design buitenverlichting. Naast het standaard assortiment bied Dexter de mogelijkheid van maatwerk oplossingen. Onze klanten zijn hoveniers, lichtadviseurs, installatie bedrijven en verlichtingswinkels. Wij zijn internationaal geori├źnteerd en leveren naast Europese landen ook aan Azie, Rusland en midden oosten. Dexter is gevestigd in Rotterdam in het bedrijfsverzamelgebouw de Kroon.

Functie omschrijving

Als assemblage medewerker houd je je bezig met het assembleren van elektronica en armaturen. Je werkt zelfstandig aan verschillende producten.  Taken zijn o.a.:
– aan de hand van materiaal lijsten klaarzetten project.
– samenstellen halffabricaten en/of eindproducten.
– werken met UV lijm en twee componenten lijmen.
– solderen en ingieten elektronica.
– inspecteren en testen van halffabricaten en/of eindproducten.
– verzendklaar maken van eindproducten.
– schoonmaken en ordelijk houden werkomgeving en productie middelen.

Functie eisen

Je beschikt bij voorkeur over ervaring in het assembleren van elektronica componenten en armaturen of hebt belangstelling hiervoor.  Je bent woonachtig in de regio Rotterdam en hebt een MBO werk/denkniveau. Competenties zijn:
– enthousiast
– leergierig
– nauwkeurig
– oog voor details
– flexibel

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie en beschikbaar voor 24-32 uur per week. Stuur dan voor 9 juni 2021 een sollicitatie brief met cv naar info@dexterlighting.nl . Voor meer informatie neem contact met ons op via 010-2762517.